Történetünk

Üdvözlöm! 

Kovács Linda vagyok az oldal megálmodója és létrehozója. 

2009-ben súlyos közúti balesetet szenvedtem. A kórházba kerülésem után sikeres életmentő műtétet hajtottak végre. Az intenzíven tértem magamhoz, ahol még 3 napig ápoltak és megtettek mindent azért, hogy stabilizálják állapotomat. Akkor még nem sejtettem mennyire összetörtem a testem. Három nap intenzív és 5 hét osztályos ellátás után hazakerültem és megkezdődött a rehabilitációm. Járni nem tudtam, kezdetben még mankókkal sem, egy bögrét sem bírtam felemelni a bal kezemmel, egy zoknit nem tudtam felhúzni. Folyamatos segítségre szorultam a mindennapok bármely területén. 

Nagyon rossz érzés volt ez a kiszolgáltatottság. Tudtam, hogy mindent meg kell tennem azért, hogy minél hamarabb kikerüljek ebből az állapotból. A TB által kirendelt 14 alkalmas ingyenes gyógytorna nagyon kevésnek bizonyult. Barátok is ajánlgattak gyógytornászokat, masszőröket és én is keresgélni kezdtem az interneten megfelelő szakemberek után. Nagy megdöbbenésemre nem is volt ez olyan egyszerű. Még nehezebb volt kiszűrni a töméntelen internetes ajánlatból, hogy mi az, ami a segítségemre válhat és mi az, amire nincs szükségem. A tornával, mozgással töltött idő alatt érzékeltem mekkora különbség van gyógytornász és gyógytornász között, gyógymasszőr és gyógymasszőr között.

Saját magamon tapasztaltam, hogy mennyivel jobban haladtam, mikor megtaláltam a megfelelő szakembert a rehabilitációmhoz. 

REHABILITÁCIÓS INFORMÁCIÓS KÖZPONT ezért jött létre, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbb rehabilitációs szolgáltatót.

 

Használják a rendszert az egészségük érdekében!

Társoldalunkon a rehabilitácioseszkozok.hu-n is hasznos információkat találhatnak.

© GYOGY-TEAM.hu | Rehabilitációs Információ központ 2012 | Minden jog fenntartva | Motoricus Kft. | Linkcsere program