Ideg-mobilizáció

ideg mobilizáció fájdalomcsillapításra becsípődés kezelésreAz ideg-mobilizációs kezelés célja az idegfájdalmak megszüntetése a becsípődött idegek nyomás alóli felszabadítása által. A kezelés manuál terápiás fogásokkal tehermentesített, fájdalommentes testhelyzetben zajlik. Ezzel a betegségspecifikus módszerrel olyan terápiás hatást is elérhetnek, ami a perifériás idegek gyulladásának csökkenését, a mozgásterjedelem növekedését, a fájdalom csillapítását eredményezheti. A kezelés fekvő, tehermentesített állapotban történik, fájdalommentes testhelyzetben. 

A gyógytornász személyre szabottan megtaníthatja azokat a mozdulatsorokat, amikkel a páciens otthonában is tudja végezni a kezelések egy részét.

A leggyakrabban érintett területek az ülőideg, a sípcsonti- és a szárkapocsi idegek, a lábikra valamint a felső végtag idegei. 

Ideg-mobilizációval kezelhető panaszok: 

  • idegi kompressziók (gerincsérv, spondylolysthesis, stb)
  • idegsérülések (operáció után is)
  • idegbecsípődések (isiász, lumbágó)
  • neurogén fájdalmak

Ideg-mobilizáció terápiával kezelő gyógytornászok gyógymasszőrök az országbanBudapesten az egyetlen nemzetközi vizsgával rendelkező McKenzie terápiás központ.

Cím: 
  Budapest
Bartók Béla út 34. I.1.
18. kapucsengő
BudapestMagyarország

Gyógytornász praxis Budaörsön a városháza közelében. Manuálterapia, gerinc torna, műtét utáni rehabilitáció, komplex kezelési szemlélettel végzett fizioterapiás kezelések.

Cím: 
2040  Budaörs
Pest megyeMagyarország

A 2007-ben alakult ScoliMed-Gyógytorna Magánrendelő dolgozóiként, név szerint Agócs-Péter Csilla és Tyukos Anett 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, mint gyógytornászok.

Cím: 
7030  Paks
Tolnai út 14
Tolna megyeMagyarország
Cím: 
1148  Budapest
Bibor utca 1
BudapestMagyarország

Gerincferdülés (scoliosis) kezelésére specializált rendelő, a németországi Katharina Schroth klinika egyedüli magyarországi tanárának, Horvát Krisztinának a vezetésével. A Schroth módszer Magyarországi bevezetője, hazai oktatója, a Schroth Klinikával való szoros szakmai együttműködésben.

Cím: 
1052  Budapest
Haris köz 6. mfszt. 1.
BudapestMagyarország

Gerincgyógyászat és sportrehabilitáció

Cím: 
1111  Budapest
Vak Bottyán 3.
BudapestMagyarország

Hivatásom részét képezi a tudományos munka is, így fontosnak tartom az evidenciákon alapuló gyógyítást. Elengedhetetlen a tudás folyamatos bővítése, melyet tanfolyamokon, konferenciákon való részvétellel, valamint a hazai- és nemzetközi szakirodalmak rendszeres tanulmányozásával teszek meg.

Cím: 
7100  Szekszárd
Mikes u.24.
Ady E.u. felől közelíthető meg
Tolna megyeMagyarország

Grobarcsik Ágnes okleveles Mckenzie terapeuta, holisztikus módszerével tekint gyógyulni vágyó pácienseire. Empatikus, családias környezetben várja Önt rendelőjében, kérésre pedig akár az Ön otthonában is segíti felépülését. Kiemelt figyelmet kapnak a gerincproblémák, mint a 21.

Cím: 
1023  Budapest
Árpád Fejedelem útja 7.
Minden esetben telefonos egyeztetés szükséges
BudapestMagyarország

 

Cím: 
1136  Budapest
Pacsirtamező u. 9.
BudapestMagyarország
Cím: 
  Budapest
és Gödöllő környéke
BudapestMagyarország

Oldalak

Subscribe to RSS - Ideg-mobilizáció

© GYOGY-TEAM.hu | Rehabilitációs Információ központ 2012 | Minden jog fenntartva | Motoricus Kft. | Linkcsere program