Függesztő rács terápia

függesztőrács terápia gyógytorna a tehermentes mozgatásért Lehetőséget kínál a végtagok súlytalan mozgatására, a végtagok, ízületek kilazítására és az aktív mozgás megindításának elősegítésére. Segítségével maximális ízületvédelem mellett lehet alkalmazni: lazító, erősítő, nyújtó és mobilizáló felfüggesztéseket, különféle gumikötelek segítségével. A  részleges vagy teljes testfelfüggesztés pedig a relaxációt teszi lehetővé.

Ideális a gerinc, az ízületek különböző betegségeinek, balesetek, valamint mozgásszervi műtétek utáni gyógytorna kezelésénél, amikor is a betegség megkívánja az ízületkímélő, mozgáskönnyítő, nehézségi erő kikapcsolásával végzett gyakorlatokat.

Minden kezelést gyógytornász vezet.

A kép EVRA Paks Gyógytornász rendelőjében készült.

Függesztőrács terápiával kezelő gyógytornászok az országban: 

Gyulán kellemes környezetben várom a mozgásszervi panaszokkal küzdőket. Gyógytornával, gyógymasszázzsal kezelem klienseimet. 

 Vállalom: 

Cím: 
5700  Gyula
Mátyás Király u. 11.
Békés megyeMagyarország

Érden várjuk a gyógytornázni vágyókat. Mi készítjük a Kristóf féle gyógypadokat és rendelésre gyártunk egyedi és szabvány méretű bordásfalakat. 

Cím: 
2030  Érd
Szent László tér 9.
Pest megyeMagyarország

Testi és lelki rehabilitáció: a beteggel el kell fogadtatni a helyzetét és utána a maximumot teljesíteni a gyógyulásban. Cél: a 100%-os rehabilitáció a beteg igényeinek és lehetőségeinek megfelelően.

Cím: 
7030  Paks
Hajnal u. 20
Tolna megyeMagyarország
Subscribe to RSS - Függesztő rács terápia

© GYOGY-TEAM.hu | Rehabilitációs Információ központ 2012 | Minden jog fenntartva | Motoricus Kft. | Linkcsere program