Ergoterápia

ergoterápia önállóság kézügyesség kognitív fejlesztés Az ergoterápia elsődleges célja a mozgásszervi rehabilitáción belül a különböző tevékenységek kipróbálása, eszközök alkalmazásának, használatának kitanulása. Ezek a tevékenységek kapcsolódhatnak az önellátáshoz, a munkajellegű és szabadidős elfoglaltsághoz.

Kiemelt hangsúlyt fektetnek a kézügyesség fejlesztésére, az önellátás növelésére, kognitív fejlesztésre, otthoni és a munkahelyi életbe való visszatérés felkészületeire. 

Az ergoterápia elkezdése előtt a páciens képességeit felmérnik. Ezek után, az ergoterapeuta a foglalkozásokon a mindennapi életből vett gyakorlatokkal, játékokkal és kézügyességet igénylő gyakorlatokkal foglalkoznak. Az ergoterapeuta minden gyakorlat megkezdése előtt megbizonyosodik arról, hogy milyen előzetes készségek szükségesek a végrehajtáshoz. Minden gyakorlatot a páciens fejlődési szintjéhez és speciális képességeihez igazít. 

A gyakorlatok végrehajtatásához az ergoterapeuta orvosi, pszichológiai és pedagógiai ismeretét egyaránt felhasználja. 

Belvárosi magánrendelőben teljes állapotfelmérés után személyre szabott egyéni rehabilitációt kínálok a betegeimnek-vendégeimnek.

Cím: 
1054  Budapest
Hold utca 15
BudapestMagyarország

Testi és lelki rehabilitáció: a beteggel el kell fogadtatni a helyzetét és utána a maximumot teljesíteni a gyógyulásban. Cél: a 100%-os rehabilitáció a beteg igényeinek és lehetőségeinek megfelelően.

Cím: 
7030  Paks
Hajnal u. 20
Tolna megyeMagyarország
Subscribe to RSS - Ergoterápia

© GYOGY-TEAM.hu | Rehabilitációs Információ központ 2012 | Minden jog fenntartva | Motoricus Kft. | Linkcsere program