GYÓGYTORNAVILÁG

OTTHONI GYÓGYTORNA

Fáj a dereka, előjött a reumája, síelni megy a télen, van egy kis pocakja, műtét, baleset után lábadozik, kevés a szabadideje? Itt a megoldás: GYÓGYTORNA az Ön OTTHONÁBAN. Rugalmas időbeosztás, kedvező árak, hívjon és megbeszéljük. 06-/20-528-5016

Molnár-Latinka Judit       Diplomás Gyógytornász vagyok

 

Budapesten végeztem 2003-ban a Semmelweis Egyetem Főiskolai Karán gyógytornász szakon. Diplomamunkámat a McKenzie módszerből írtam. Főiskolai éveim alatt dolgoztam a Királyhágó u.-i Gerincgyógyászati központban, az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben, a Traumatológiai Intézetben.

Pályafutásomat az ORFI Reuma Rehabilitációs Osztályán kezdtem, majd az Ambulancián dolgoztam.

 

Volt szerencsém a legkülönbözőbb sérülésekkel, betegségekkel találkozni, különböző korosztályoknál elsajátítania  gyógytorna stílusát. Itt találkoztam először a víz illetve a vízi terápia csodálatos hatásával is, ami egy életre szóló élményt jelentett, valamint azzal, hogy senkiről semmilyen helyzetben nem kell és nem lehet lemondani, csak az utat kell megtalálni a Páciens felé! A gyógyulás minden fázisa és eredménye egyénenként változó és minden eredmény becsülendő!

Betegeim gyógyítása mellett, részt vettem a gyógytornász és a masszőr hallgatók oktatásában is.

Jelenleg mint házhoz kijáró gyógytornász dolgozom és várom mindazok  jelentkezését, akik Budapesten laknak és gyógytornára lenne szükségük.

Beszélt nyelvek: Magyar
Cím: 
  Budapest
BudapestMagyarország
Telefonszám: 
06205285016
Email: 
latinka [dot] judit [at] gmail [dot] com
Kiszállás: Házhoz megy
Szolgáltatások: Gyógytorna
Speciális berendezések: Biopron lámpa
Eszközök bérbe adása: 
Nem
OEP: 
Nem
Fizetési módok: Készpénz
Elfogadott pénznemek: HUF
Szolgáltatás árak: 

© GYOGY-TEAM.hu | Rehabilitációs Információ központ 2012 | Minden jog fenntartva | Motoricus Kft. | Linkcsere program