STELLA Gyógytornastúdió

DSGM (Dévény módszer) terápiával javítható a mozgásfejlődés és megelőzhető annak elmaradása. A Cranio-sacralis terápia beindítja a szervezet öngyógyítóképességét.

Neurológiai,traumatológiai,ortopédiai,reumatológiai eseteket látok el. DSGM (Dévény módszer) terpáia elsősorban (0-2 éves korig megkezdett kezelés) koraszülött,oxigénhiányt szenvedett,szülési sérült,mozgásfejlődésben lemaradt, stb gyermekeket kezelek, a cél a mozgásfejlődés elmaradásának megelőzése,vagy a mozgásfejlődés elérése.

A DSGM (Dévény módszer) alkalmas felnőtteknél bármilyen kórképben ahol a mozgás akadálya az izom,-ín,- és kötőszövet elváltozása. A Cranio-sacralis terápia nagyon finom mozdulatokkal dolgozik a craniosacralis rendszeren,főleg a koponyán,beindítva ezzel a szervezet öngyógyítóképességét.

(migrén,fej,-nyak,-váll,-hát,-derékfájás;fog,-és állkapocsízületi problémák;pszichés problémák,lehangoltság,viselkedési zavarok;csecsemők szülés okozta koponyaelváltozások esetén, stb.) Kezeléseimet csecsemőkortól nyugdíjas korig, mindenkinek ajánlom. Vállalok Romániából és Szerbiából érkező betegeket is, a határ közelsége ezt lehetővé teszi. Rendelkezem nemzetközi adószámmal,így részükre is számlaképes vagyok. A román és a szerb nyelvet nem beszélem,szükséges az orvosi papirok lefordítása,esetleg tolmácsról való gondoskodás.

Rehabilitációs dolgozók száma: 
1 fő
Beszélt nyelvek: Magyar
Cím: 
6900  Makó
Nagycsillag u. 1
Csongrád megyeMagyarország
Telefonszám: 
30/5353-455
Email: 
siketerzsi [at] hotmail [dot] com
Szolgáltatások: GyógymasszázsGyógytorna
Speciális berendezések: Denevér pad
Eszközök bérbe adása: 
Nem
OEP: 
Nem
Egészségpénztárak: Új PillérVitamin
Elfogadott pénznemek: HUF
Vizsgálat: 
4 500 Forint
60 perces egyéni gyógytorna: 
5 000 Forint
60 perces csoportos gyógytorna: 
1 300 Forint
60 perces masszázs: 
5 000 Forint
Szolgáltatás árak: 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A rendelő saját gépkocsival közelíthető meg, mely teljesen akadálymentes. Vendégek a kezelés alatt ingyenes köztéri, vagy magán parkolónkban állhatnak meg gépjárműveikkel a kezelések alatt. Makói és Makó 10 km-es vonzáskörzetében lakó páciensekhez házhoz is megyek.

© GYOGY-TEAM.hu | Rehabilitációs Információ központ 2012 | Minden jog fenntartva | Motoricus Kft. | Linkcsere program